BITCOIN KURS – BTC KURS

BITCOIN KURS, BTC KURS

BITCOIN KURS, efter flere år med Bitcoin og andre krypto penge, så er krisen i 2022 årsagen til den megen omtale af kryptomarkedet. Flere økonomer og eksperter har i sidste kvartal 2022 ligefrem advaret mod at investere i kryptomarket. Her på obligationer.dk er vi ikke finansforskrækket af kryptovaluta, men ser det som dengang internettet fik sit indtog i 1994 i danmark. Dengang var internettet noget urealistisk og så skulle virksomheder og private pludselig omstille sig fra at sende alm. post til noget der hed E-mail. Udfase faxen og nu kommunikerer på en helt ny måde. Vi behøver ikke skrive mere, for i dag kender de fleste danskere resten af historien og omsætningen som internettet giver. Vi tror på kryptovaluta og vi tror at indenfor 10 år vil det være allemandseje.

https://ebank.dk/currencies/bitcoin/

HVAD ER BITCOIN

Bitcoin er en form for digital valuta, der bruger krypteringsteknologi til at sikre og verificere transaktioner samt kontrollere skabelsen af nye enheder. Det er også kendt som en kryptovaluta eller en decentral valuta, da det ikke er reguleret eller kontrolleret af en central bank eller regering.

Bitcoin blev skabt i 2009 af en person eller gruppe personer, der går under pseudonymet Satoshi Nakamoto. Ideen bag Bitcoin var at skabe en valuta, der kunne sendes elektronisk fra person til person uden at skulle gå gennem en tredjepart som en bank eller et betalingsnetværk. I stedet bruger Bitcoin en teknologi kendt som blockchain, som er en decentral database, der registrerer alle transaktioner i et netværk.

Bitcoin kan bruges til at købe varer og tjenester online eller offline, men dens anvendelse er stadig begrænset sammenlignet med traditionelle valutaer. Der er også enkelte fysiske butikker og restauranter, der accepterer Bitcoin som betaling, men det er langt fra almindeligt.

En anden vigtig ting at bemærke er, at Bitcoin er et volatilt aktiv, det vil sige at dens værdi kan ændre sig hurtigt og drastisk. Det skyldes i høj grad, at det ikke er reguleret og at efterspørgslen efter Bitcoin kan variere kraftigt.

Bitcoin har også været omdrejningspunkt for kontroverser, da det kan bruges til anonymt at foretage transaktioner, hvilket har ført til bekymringer om hvidvaskning af penge og finansiering af kriminalitet. Derfor er der også flere lande, der har indført restriktioner på brugen af kryptovalutaer, herunder Bitcoin.

Samlet set er Bitcoin en unik og innovativ teknologi, der kan have potentialet til at ændre måden, vi tænker om og bruger valuta, men det er også vigtigt at være opmærksom på de risici og udfordringer, der følger med det.

 

Bitcoin eller Krypto

I daglig tale bruges ordet Bitcoin som en slags betegnelse for kryptovaluta. Ordet krypto er ikke helt slået igennem
som ordet Bitcoin er. Det skyldes især den meget omtale af netop Bitcoin og de mange historier om dem der købte 
Bitcoin for mere end 10 år siden og sidenhen er blevet multimillionærer i dollars.

Investering i Bitcoin eller anden krypto

Der er ingen forskel om du køber dollars i banken og lader dem ligge derhjemme og så sælger dem tilbage til banken
igen, når de stiger. Du kan gøre det samme med Bitcoin eller en anden kryptovaluta, blot online. Du skal bare åbne
en konto hos et af de mange firmaer der findes.

Bitcoin kurser og andre kryptovaluta kurser

Det er en god ide at kigge sig lidt omkring, inden man bruger de første 100,- kr. på en investering i denne form for valuta.
Men det er bestemt et spændende og hurtigt voksende marked, som giver store udsving, både op og ned. Så her får du
et link til at kunne følge med i de aktuelle kurser og så kan du se hvordan udviklingen er gået for de forskellige kryptovalutaer.

De 10 største kryptovalutaer

 BITCOIN KURS, BTC KURS BitCoin

BITCOIN KURS i dag er US$17,005.82, med en 24-timers handelsvolumen på $18.75 B, BTC er steget +0.16% i de sidste 24 timer. Den er i øjeblikket 0.16% fra dens 7-dags højestepris på USD $17,223.84,og 7.72% fra dens 7-dags mindstepris på $16,013.82 – BTC KURS

BITCOIN KURS, BTC KURS ethereum

ETH KURS til DKK i dag er kr. 9.012,87 og er steget 2.1 % fra kr. 8.824,29 siden i går. ETH KURS

 BITCOIN KURS, BTC KURS Tether

TETHER KURS i dag er US$1.02, med en 24-timers handelsvolumen på $20.56 B, USDT er steget -0.01% i de sidste 24 timer.

BITCOIN KURS, BTC KURS USD Coin

BITCOIN KURS, BTC KURSBNB

BITCOIN KURS, BTC KURS XRP

BITCOIN KURS, BTC KURSBinance USD

BITCOIN KURS, BTC KURSCardano

BITCOIN KURS, BTC KURS Solana

BITCOIN KURS, BTC KURSDogeCoin