Klima app

Klima App

Climadd er en klima app der sikre et bedre miljø og klima.

To danske iværksættere har lavet en klima App, ClimAdd, som er den første app af sin slags i verden til at sikre bedre miljø og klima fra vores indkøb af tøj, elektronik, indbo og andre ting, som bør have en “levetid” på min. 2 år.

Den politiske debat om bedre miljø og klima, har fået de to danske iværksætter til at lave en app, ClimAdd  som helt automatisk holder styr på dine indkøbs levetid og dermed sikre at producenterne tager ansvar for deres produkters holdbarhed. “Vi har gjort det nemt for alle der køber ind, at holde styr på produktets levetid, garanti og reklamationsret” siger de to iværksættere Henrik og Nils.

Formålet med ClimAdd er, at forbrugerne løbende bliver informeret om de ting de har købt, stadig virker som de skal og ikke bliver smidt ud som affald, hvis de går i stykker inden garantien udløber. “Rigtig mange mister deres kvitteringer indenfor de to års garanti / reklamationsret som vi har i danmark og så opgiver mange at gå tilbage med de produkter og få dem repareret eller byttet, som de rent faktisk har ret til” siger Henrik Paaske.

“Hvert år smider vi ud for millioner af kroner, fordi vi ikke har kvitteringen for de varer vi har købt og vi glemmer ofte hvornår vi har købt varen. Når vi køber ind, så er der forskellige returbetingelser fra butikkeren og “glemmer” man at overholde denne dato for returnering af en vare, så bliver den ofte bare noget man beholder, indtil det bliver smidt ud. Dette problem løser ClimAdd, fortæller Henrik Paaske. “
 
Et klik og det hele køre automatisk, så nemt er det at bruge ClimAdd.

Appen, som er gratis og den første af sin slags i verden, klik og appen henter automatisk din returdato garantier og reklamationsret.

Appen har endvidere en delefunktion, så du kan dele dine indkøb med dem du bor sammen med eller en af dem du giver en gave. Vi så faktisk at der er mange der fik en konfirmationsgave eller fødselsdagsgave, men dem der modtager gaven, får ofte ikke kvitteringen med, så de kan bytte den og heller ikke reklamerer over den, hvis den går i stykker. Med ClimAdd på din smartphone kan du også dele dine køb med dine venner. 

Tjen penge ved at være Grøn

De to iværksættere har nu testet appen i 12 måneder og det har en økonomisk gevinst på over 8.000 kr. for produkter der ikke levede op til garantien. Alle vare er købt i danmark og i kendte danske kæderbutikker. Alle butikker har uden problemer taget samtlige vare retur og enten byttet til en ny og bedre vare eller udbetalt pengene. Det virker! siger Henrik Paaske.

Climadd Køberhavn, klima app